Den röda tråden

Den röda tråden

När året började ville jag göra skillnad, påverka mina dagar och mig själv. Resultatet blev något helt annat än jag då kunde ana. Mitt arbete är verkligen att visa att det du önskar går att nå bara du tar nästa steg. Igen och igen. Justerar lite och slutar tvivla på dig själv. Ja, jag ska vara lärare i form av certifierad vägledare i Write Your Self-metodik. Året har visat mig just detta.

Nu är detta år snart slut. Jag har varit nybörjare på flera plan. Som ett pussel som lagts ihop, bit för bit, har jag tagit mig till nästa nivå. Grunden är lagd för ett liv med arbete hemifrån - nu börjar nästa etapp. Uppbyggnad av företaget i sociala medier och nätverk. Det är så spännande. 

2021 kommer att innehålla några viktiga punkter att arbeta med. 

☆ Distanskurser
☆ Skrivmetodik
☆ Mejl-coachning
☆ E-bok
☆ Nätverkande 
☆ Sociala medier

Halvårsplanen är ständigt under förändring. Jag provar mig fram och sammantaget SKA den vara fylld med produkter, tjänster, relationer, vägledning:

♡ Perspektiv
♡ Insikt
♡ Balans
♡ Tillit
♡ Klarhet

För mina medlemmar ska resultatet leda framåt, visa möjligheter och framförallt få denne att må bra.

Det är Ordningsrik - distanskurser i skrivmetodik för personlig utveckling och framgång. Om mig

Veronica Olsson

Jag som skriver heter Veronica, är certifierad vägledare i Write Your Self-metodik, tankesamordnare, coach via mejl och kyrkvaktmästare. Sambo med min elektriker som fick kontakt ; ) Vi bor på en gård på landet med hundarna Zonya och Zaga. Våra barn, mina bonusdöttrar, är utflugna. Under mitt yrkesliv har jag genom utbildning och arbete erfarenheter och kunskaper som undersköterska, barnskötare, florist, kassörska och lastbilschaufför. Jag brinner för att lära mer. Jag blir aldrig fullärd och anser att det ordet är konstigt att det finns. Eller hur? Jag söker nya kunskaper i böcker, poddar, nya kurser, söker på Google och skriver mig fram till beslut, läkning, mål och drömmar. 
Mitt liv har innehållit både glädje och sorg. Vid 14 års ålder förlorade jag min pappa, 1998 dog min mamma i cancer och efter det flera närstående. 2007 drabbades jag av utmattningssyndrom som faktiskt var en punkt i livet som fått betydelse eftersom jag därefter omvärderat livet. 2018 miste vi vår första hund. En så stark och svår sorg på ett annat plan än jag känt tidigare. Av alla djur, kaniner, hamstrar och hästar vi förlorat i  familjen blev detta förvånande starka känslor.
Livet har också bestått av andra former av sorg. Förluster som i relationer, arbeten och tidigare egna företag. Det är livet, en balansgång, ett balanskonto i motgångar och utmaningar. Mina behov och önskemål, mina tankar, känslor och värderingar omvärderas, bildar en tydligare och sann bild av Mig.
Jag har alltid ordnat mitt liv till att nå trygghet och meningsfullhet. Det vill jag visa att Du också kan med pennan som verktyg. Därför har jag som vision, med mitt företag Ordningsrik, att visa att människor kan känna trygghet om livet tar en ny vändning. Allt är möjligt med envishet, viljestyrka och mod. Det finns möjligheter och här är den en mental styrketräning. Jag finns här om du är redo att investera i dig. Det finns bara en av dig och det är DU. 
Kontakt