Vad är Ordningsrik

Vad är Ordningsrik

Rädd och redo.
Rädd och redo eller redo och rädd?

Det är skillnad. Veronica Olsson, Ordningsrik här.
Alla är nybörjare första gången.

Du vet inte hur det fungerar och hur du ska göra.

Du vet inte vad du ska säga och tänk vad ska folk tycka?

Du är rädd för att misslyckas.

I Ordningsrik handlar det om en röd tråd.

Att plocka bort det som stör och lägga till det som berör.

Testa dig fram, våga och finn mod till just det där som du mår bra av och verkligen brinner för.

Vänd på det: om du gör som du gjorde igår, vad kommer att förändras i din vardag?

Ingenting. Eller hur?

Så plocka upp bitar här och där, prova dig fram och ta beslutet. Sikta mot ett mål i taget.

Är det dags att våga synas och ta plats?
Du vet att det är precis vad du måste våga för att nå din dröm.

Alla är vi nybörjare den första gången. Du testade dig fram, repeterade och lärde dig. Eller hur?

Saknar du kunskap?
Vet du inte vad du ska säga?
Vad ska andra tycka?
Tänk om det blir fel?

Amatör kan låta negativt, men visste du att ordet härstammar från det latinska verbet ”amare” – som betyder ”en som älskar”?

Så fram för fler amatörer med kreativitet, nyfikenhet och mod. Våga vara dig själv. Våga synas och ta din plats.Våga ordna dig själv.
Om mig

Veronica Olsson

Jag som skriver heter Veronica, är certifierad vägledare i Write Your Self-metodik, tankesamordnare, coach via mejl och kyrkvaktmästare. Sambo med min elektriker som fick kontakt ; ) Vi bor på en gård på landet med hundarna Zonya och Zaga. Våra barn, mina bonusdöttrar, är utflugna. Under mitt yrkesliv har jag genom utbildning och arbete erfarenheter och kunskaper som undersköterska, barnskötare, florist, kassörska och lastbilschaufför. Jag brinner för att lära mer. Jag blir aldrig fullärd och anser att det ordet är konstigt att det finns. Eller hur? Jag söker nya kunskaper i böcker, poddar, nya kurser, söker på Google och skriver mig fram till beslut, läkning, mål och drömmar. 
Mitt liv har innehållit både glädje och sorg. Vid 14 års ålder förlorade jag min pappa, 1998 dog min mamma i cancer och efter det flera närstående. 2007 drabbades jag av utmattningssyndrom som faktiskt var en punkt i livet som fått betydelse eftersom jag därefter omvärderat livet. 2018 miste vi vår första hund. En så stark och svår sorg på ett annat plan än jag känt tidigare. Av alla djur, kaniner, hamstrar och hästar vi förlorat i  familjen blev detta förvånande starka känslor.
Livet har också bestått av andra former av sorg. Förluster som i relationer, arbeten och tidigare egna företag. Det är livet, en balansgång, ett balanskonto i motgångar och utmaningar. Mina behov och önskemål, mina tankar, känslor och värderingar omvärderas, bildar en tydligare och sann bild av Mig.
Jag har alltid ordnat mitt liv till att nå trygghet och meningsfullhet. Det vill jag visa att Du också kan med pennan som verktyg. Därför har jag som vision, med mitt företag Ordningsrik, att visa att människor kan känna trygghet om livet tar en ny vändning. Allt är möjligt med envishet, viljestyrka och mod. Det finns möjligheter och här är den en mental styrketräning. Jag finns här om du är redo att investera i dig. Det finns bara en av dig och det är DU. 
Kontakt