Policy och villkor

Information om lagring och förteckning av personuppgifter - policy enligt allmänna dataskyddsförordningen (GDPR)

Varför sparar företaget uppgifter om dig och vad används uppgifterna till?

När du beställer en vara eller tjänst ombeds du att ange de kontaktuppgifter och den information som behövs för att företaget ska kunna fullfölja sitt åtagande till dig som kund och utföra din order korrekt. Detta fullföljande innebär förpliktelser innan-, under och efter som säkerställer att du som kund får en fullgod upplevelse och kontakt med företaget.
I praktiken innebär detta att du kan få exempelvis en kundundersökningsförfrågan i anknytning till en levererad vara eller utförd tjänst. Det innebär också att du kan få enstaka erbjudanden och/eller nyhetsbrev från företaget som har anknytning till den vara/tjänst du beställt tidigare.


Vilka uppgifter sparas och under hur lång tid?

Vid beställning av verktyg, kurser och freebies sparas: namn, e-postadress och information om beställd vara

Vid beställning av coaching sparas: fullständiga person- och kontaktuppgifter och information över coachningprocessen

Vid övrig kontakt/beställningar sparas: namn och e-postadress


Företaget sparar dina uppgifter i maximalt 3 år (transaktionsuppgifter i 7 år enligt bokföringslagen) efter senast kontakt, varefter de raderas om du inte aktivt angett andra önskemål. Dina uppgifter hanteras och skyddas alltid i enlighet med Dataskyddsförordningen och professionella vägledares etiska riktlinjer om sekretess och tystnadsplikt, samt hänsyn och respekt för personlig integritet. Detta innebär att du kan vara helt trygg med att ditt ärende och dina kontaktuppgifter kommer att stanna inom företaget. Inga uppgifter säljs, byts, eller på annat sätt lämnas över till andra företag eller personer.
Om du gett ditt samtycke i samband med prenumeration på nyhetsbrev/inspirationsbrev - sparas ditt namn och e-postadress tills du väljer att avprenumerera.
 

Din rätt att påverka vad som lagras om dig

Du kan när som helst begära att företaget raderar all eller vissa data som finns registrerat om dig. Du kan också begära utskrift och/eller flytt av de uppgifter som finns registrerade, justera uppgifter, avsäga att dina uppgifter används för direktmarknadsföring och/eller automatiserat beslutsfattande och profilering. Detta gör du enklast genom att skicka ett mejl med dina önskemål till

veronica@ordningsrik.seOvillkorligt samtycke

Företaget ser det som bekräftat att du läst, förstår och samtycker till hur företaget hanterar och lagrar information om dig vid anknytning till köp- och beställning.


Vem är ansvarig för skyddsrutiner och hantering av dina uppgifter?

Ansvarig för de personuppgifter som samlas in och hantering av dessa är Veronica Olsson, i egenskap av ägare till företaget Ordningsrik.

Vid frågor eller funderingar kontakta mig:

veronica@ordningsrik.seMer information om dataskyddsförordningen hittar du hos Datainspektionen.
 
 

Försäljningsvillkor


Betalalternativ och leverans:
 
Kortbetalning via Stripe – säker anslutning:
- beställd produkt eller tjänst levereras efter registrerad betalning

- kvitto levereras till angiven e-postadress efter beställning

Samtliga priser du ser på hemsidan är inklusive moms.

Återbetalningar sker enbart vid ändringar i kursprogram. Ej ångerrätt.
 
Företaget är godkänd för F-skatt.
 
 
Nöjd kund-garanti

Alla produkter och tjänster inom företaget har detta skydd. Det finns som en trygghet för dig, och som ett säkerställande för företaget, att du är nöjd med ditt köp och företagets service. Inga återbetalningar vid ångerrätt, enbart vid ändringar i kursprogram.

Skulle du känna dig missnöjd med något, kontakta företaget direkt så vi kan lösa det.


Sekretess och tystnadsplikt

All kontakt du har med företaget skyddas under professionella vägledares etiska riktlinjer om sekretess och tystnadsplikt, samt hänsyn och respekt för personlig integritet.